HJK vakuuttavalla esityksellä voittoon Bolt Arenalla

Åland United kaatui Helsingissä lukemin 2-0 HJK:n jatkaessa vahvaa suorittamistaan.

HJK jatkoi lauantaina voittoputkeaan Kansallisessa Liigassa voittamalla Åland Unitedin maalein 2-0.

Lauantain pelissä HJK otti pelin hallinnan itselleen heti alkuvihellyksestä lähtien. Ottelun avausmaali syntyi 12. minuutin kohdalla, kun Noora Karvosen syöttö tavoitti Milja Kivirannan, jonka tyylikäs laukaus 18 metristä painui hienosti tolpan viereen. Kivirannan kauden toinen osuma vei Klubin näin 1-0-johtoon.

1-0-tilanteessa HJK hallitsi edelleen peliä selkeästi ja loi useita hyviä hyökkäyksiä. Enempää maaleja ei kuitenkaan avausjaksolla enää syntynyt.

Toisella jaksolla pelin henki jatkui samanlaisena: Klubi hallitsi palloa, prässäsi korkealta ja tehokkaasti sekä loi hyviä maalipaikkoja.

Toisen jakson alussa HJK onnistui myös maalinteossa hyvän hyökkäyksen jälkeen. Jenna Topra kuljetti Ålandin muodon sisään ja syötti Lilli Halttusen maalintekoon. Maali oli Halttuselle kauden kuudes.

Näin HJK nappasi kauden kahdeksannen voittonsa ja jatkaa sarjataulukon kärkipaikalla.

Lauantain ottelua oli seuraamassa lähes 1000 katsojaa.

Klubin pelit jatkuvat ensi lauantaina, kun se matkustaa PKKU:n vieraaksi.

Päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo klubin pelistä ja tulevasta.

HJK – Åland United 2-0 (1-0)
12′ 1-0 Milja Kiviranta
53′ 2-0 Lilli Halttunen