PKKU nurin 2–0

HJK otti viikon kolmannen voittonsa runkosarjan viimeisessä kotiottelussa.

Lauantain kohtaamisessa HJK:n tavoitteena oli ottaa heti yliote vastustajasta. Kotijoukkue ei kuitenkaan saanut otteluun yhtä lennokasta alkua kuten pelisuunnitelmissa oli tarkoitus.

HJK:n avausmaalia saatiin odotella 18 peliminuutille, kun Reetta Suomelan syöttö tavoitti hieman yllättäenkin kärjessä kärkkyvän Lilli Halttusen, joka liukui pallon maaliin.

Lukuisista maalipaikoista ja laukauksista huolimatta Klubi ei saanut palloa enää ensimmäisen puolikkaan aikana maaliin. Tauolle lähdettiin siis yhden maalin johtoasemassa.

Toisella puoliajalla sama teema jatkui, eikä HJK yrityksistään huolimatta ollut tarpeeksi kliininen viimeisellä kolmanneksella.

Ottelun loppupuolella Klubi kuitenkin suoritti vaihtoja, joista sisään kirmasivat mm. pääsarjadebyyttinsä tehneet Kerttu Sarelius sekä Rebecca Viljamaa. Kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää kahdeksan minuuttia, Viljamaa sai purkupallon haltuunsa kuudentoista rajalla ja pyssytti pallon upeasti oikeaan alakulmaan vain minuutin kentällä olon jälkeen.

Lisäosumille olisi ollut paikkoja, mutta ottelu vihellettiin päättyneeksi HJK:n 2–0 voittoon.

Arttu Heinonen ottelun jälkeisessä haastattelussa.

HJK – PKKU 2–0 (1–0)
1–0 18min Lilli Halttunen
2–0 82min Rebecca Viljamaa